Weet jij al wat je na de zomervakantie gaat doen bij ToBe cultuurcentrum? In een band spelen, samen een film of theatervoorstelling maken, leren dansen als een ballerina óf je fantasie de vrije loop laten bij tekenen en schilderen. Het kan allemaal en er zijn nog veel meer cursussen dans, kunst & design, muziek en theater. De lessen starten vanaf maandag 13 september in Dordrecht en Papendrecht en je kunt nu al inschrijven.

Op tobe.nl kun je via de Cursusvinder alvast kijken welke cursussen bij jou passen. Wil je alle cursussen eerst uitproberen? Kom dan samen met je ouder, vrienden en vriendinnen naar de Open Dag op zondag 29 augustus in het Energiehuis (Noordendijk 148 in Dordrecht). Ga samen op avontuur en ontdek welke cursussen ToBe allemaal heeft. Op die dag kun je alles gratis uitproberen, houd tobe.nl in de gaten voor het complete programma en om een plek te reserveren.

Nieuwe cursussen

Er komen een paar leuke nieuwe cursussen bij vanaf het komende seizoen. Zo start ToBe een Brassband in Papendrecht voor kinderen en jongeren van 8 t/m 15 jaar die vrolijke Caribische ritmes willen spelen.
Ook nieuw is de Breakdance vrije training, voor alle beginnende en gevorderde breakdancers van 10 t/m 20 jaar die extra willen werken aan bepaalde moves of tricks. Voor deze cursus kun je een 10-lessenkaart bestellen die je de vrijheid geeft om zelf te bepalen wanneer je meetraint.

Online cursussen

Vanuit je huis, of waar je ook bent, meedoen met de les? Dat kan straks via ToBe Online! Momenteel ontwikkelt ToBe verschillende online cursussen die binnenkort ook op tobe.nl te vinden zijn.