Dordrecht is een muzikale stad waar je kunt genieten van tal van muziekstijlen. Veel bekende artiesten komen hier vandaan en veel grootheden hebben opgetreden op een van de vele podia. Van blues tot hiphop en van pop tot klassiek. Zoek je een muziekzaak én muziek in Dordrecht? Dan zit je bij Desibels én ‘De Dordtse Muziekagenda’ van Desibels goed! Desibels is een jaar geleden ontsproten uit het brein van Desiree Slagter: een muziekzaak op Voorstraat-Noord. Op 1 mei viert Desibels haar 1 jarig jubileum met tal van Dordtse artiesten. Bij Desibels kun je in alle facetten genieten van muziek. BEKIJK hier het interview (via smart-TV/ smartphone, laptop of tablet)

Desibels bestaat 1 jaar en dat gaat gevierd worden met een line-up van Dordtse muzikanten.
Datum/tijd: zaterdag 4 mei van 20.15 tot 01.45 uur
Locatie: DOOR, De Munt 5 in Dordrecht.
Programma
Act 5
Suprise Act
YUMMY
DJ Syllie b2b DJ Janox
entree gratis!
Act 5!
Is een jonge coverband uit Dordrecht, Wij zijn er altijd op uit om een feestje te bouwen. Met oog voor de klassiekers van vroeger en de knallers van nu. Van funk tot rock en van soul tot tot pop! Dansen jullie lekker mee?
Yummy
Nieuw vanuit de woeste industrie van Dordrecht reist Yummy. Dit is de nieuwe sound uit de vijfde dimensie waar jazz, krautrock is en de blues een stapel pillen dat je neemt voor het ontbijt! Verwacht spacey sounds ingegoten met ijzeren beats en wervelende gitaren. Onder wordt boven en boven bestaat niet. Dit is piek Mental Rock. PSYCHOLOGISCHE GEVOLGEN!
Dj Syllie
Doing what I love the most, spinning my vinyl records and make you dance.
Verwacht alle dansbare muziek stijlen met volle kracht. Meestal op oude vinyl platen maar mixen vanaf cdj’s is zeker niet uitgesloten. Vooral oude disco klassiekers mixen met dikke beats maakt de dansvloer op z’n mooist.
DJ Janox
Dj Janox is vooral bekend om zijn techno sets.
Maar speciaal voor vanavond duikt hij in zijn vinylcollectie om b2b te draaien met Dj Syllie.
Je kan bekende en onbekende nummers verwachten uit de jaren 70,80 en 90.
Wat het ook wordt het zal zeker lekker zijn om op te dansen.