Bezoekers van het winkelcentrum in Sterrenburg kunnen al de nieuwe oprit naar het parkeerdek gebruiken. Een mooie eerste stap in de vernieuwing en uitbreiding van het winkelcentrum. Voorlopig is de hellingbaan nog alleen voor verkeer dat naar boven rijdt.

Straks 850 gratis parkeerplekken
Er zijn nu 650 gratis parkeerplekken op en rond het winkelcentrum. Daar komen er dit jaar nog eens ongeveer 200 bij. Die zijn dan te vinden boven de winkels aan de kant van de Galileïlaan en bovenop de Jumbo Foodmarket die nu wordt gebouwd.

Meer vernieuwingen
Niet alleen buiten zie je straks veel vernieuwingen. Ook de binnen krijgt het winkelcentrum een grote metamorfose. Alles wordt aangepakt: nieuwe plafonds, vloeren, verlichting, extra zitgelegenheid, mooiere ingangen en moderne winkelpuien.

Sterrenburg krijgt grootste supermarkt van Dordrecht
De nieuwe Jumbo opent begin 2022. Deze Jumbo Foodmarkt in Sterrenburg is groot. De grootste supermarkt van Dordrecht. Zo zijn er er maar acht in heel Nederland.

Werkzaamheden
De werkzaamheden, zowel binnen als buiten, gaan in stappen door. Ondertussen blijven de winkels gewoon open. Nieuwsgierig? Kijk dan eens op www.sterrenburg.nl of volg de Facebookpagina facebook.com/WCSterrenburg.

<op de foto is te zien hoe het winkelcentrum er uit komt te zien aan de kant van de nieuwe hellingbaan>