Ben jij Corona ook zo zat en merk je dat je niet meer zo lekker in je vel zit? Wil je weer samen met je leeftijdgenoten leuke dingen doen? Ontdek wat sporten kan doen voor jou en andere jongeren. Doe mee met GoFIT.

Corona-tijd is geen leuke tijd. Je kunt bijna nergens heen, dus je zit voornamelijk thuis bij je ouders of op je studentenkamer. Van dat thuis hangen wordt je suf en lusteloos. Je voelt dat de motivatie om nog iets te ondernemen afneemt.
Je beweegt minder. Sport op school komt er nu ook niet van. Je mist je maatjes van de sportclub. Bovendien voel je misschien dat je gewicht toeneemt en dat is precies wat je ook niet wilt.

Dat is teleurstellend en maakt je misschien ook wel een beetje somber.
Eigenlijk heb je zin om je vrienden te zien of nieuwe vrienden te ontmoeten, maar je weet niet goed hoe? Samen sporten is een oplossing!

In samenwerking met gemeente Dordrecht biedt Balanz Fysiotherapie & Fitness samen met Indigo ZHZ-Yulius het GoFIT programma aan, speciaal voor jou!
Het is een GRATIS sportprogramma van 13 weken. Er is aandacht voor kracht, conditie en lichaamsgewicht, maar het biedt ook sociaal contact. Er is aandacht voor je mentaal welzijn door een psycholoog.

Waar: Balanz Fysiotherapie
Adres: Bamendaweg 36 Dordrecht
Wanneer: juni, juli en augustus 2021 op dinsdag en vrijdag van 15.30 tot 17.00 uur
Voor wie: 12 tot 17 jaar en 18 tot 25 jaar
Kosten: geen
Interesse? 078-616 30 33 of balanz@planet.nl of 06-53 36 64 78.