Het Sterrenburgpark barst op zaterdag 23 september van de activiteiten tijdens het nieuwe familiefestival Sterren in het Park. Jong en oud zijn welkom om optredens te bekijken, workshops te volgen en met buurtgenoten te kletsen.

In een aflevering van Via Forza praat Gert-Jan Kleinpaste met een van de oprichters Melanie Leeflang (Servicebureau Onderwijs & Cultuur) over het nieuwe familiefestival in Sterrenburg: Sterren in het Park.

In Dordrecht wordt ernaar gestreefd dat iedere wijk zijn eigen festival krijgt. Een dag waarop bewoners elkaar ontmoeten, nieuwe mensen en organisaties leren kennen én het cultuuraanbod in hun buurt ontdekken? Sterren in het Park ís zo’n evenement. Komende zaterdag 23 september is het zover, dan is jong en oud welkom op dit nieuwe familiefestival in het Sterrenburgpark.

Van 13:00 tot 20:00 uur barst het in het park van de activiteiten. Op vijf verschillende plekken staan festivaltenten, waar je kan genieten van workshops en verrassende optredens op het gebied van kunst, muziek, sport, spel en natuur. Ook vind je er informatie over de wijk Sterrenburg en alle sociale instanties. En natuurlijk is er ruimte om te kletsen met je buurtgenoten – onder het genot van iets lekkers te eten en drinken.

KIJK HIER HET FILMPJE (via digitale TV, laptop/tablet, smartphone)