Bruna opende hun nieuwe en uitgebreide winkel in winkelcentrum Sterrenburg. De boekenwinkel blijft in het centrum op dezelfde plek, maar is nu twee keer zo groot. Door de verhuizing van Van Pelt, kwam die ruimte beschikbaar. Bij BRUNA is ook een servicepunt voor PostNL en ING.

De vernieuwing van het winkelcentrum in Sterrenburg gaat nog steeds verder. Thari van Aalst van eigenaar Wereldhave is verheugd met de opening van de vernieuwde Bruna: “Bruna zit al jaren in Sterrenburg, met deze grotere en gemoderniseerde winkel zal de consument hier met nog meer plezier hun boeken, cadeautjes en andere handige producten komen halen.”

Versstraat Every.Deli
Aan de zijde van de Lidl is een splinternieuwe versstraat gemaakt, genaamd Every.Deli. Er zijn heel veel (vers)producten van lokale verswinkels en speciaalzaken te vinden. Ook is er een terras en extra zitgelegenheid in het winkelcentrum gekomen.

Naar verwachting zullen de verbouwingen nog tot eind maart 2023 duren. Het centrum blijft tijdens de gehele vernieuwing gewoon open en alle winkels blijven toegankelijk voor het winkelend publiek, zo laat Wereldhave weten.