De openbare ruimte, ook in Sterrenburg, wordt steeds beter gebruikt. Steeds meer bewoners gaan buiten bewegen of sporten. Gewoon op straten en pleinen of in het Sterrenburgpark (zie ook de foto’s onderaan). Wandel, ren, fiets, skeeler, bootcamp of speel jij ook buiten? Laat dan weten wat je daar van vindt.

De gemeente Dordrecht vindt het belangrijk om te weten wat jij vindt van de openbare buitenruimte. Waar ‘loop’ je tegenaan? Is jouw buurt of jouw park veilig? Heb je ideeën voor verbetering? Dordrecht is benieuwd naar jouw ervaringen en ideeën.
Vul dus ook even de vragenlijst in op https://onderzoek.track-landscapes.com/survey/dordrecht/.

Anoniem meedoen
De informatie die je geeft wordt anoniem verwerkt. Dus zonder naam of adres, en zonder cookies. Vragen die je niet kunt of wilt invullen, mag je overslaan.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail gerust naar info@track-landscapes.com.

Win een cadeaubon
Meedoen kost je ongeveer 10 minuten. Als je wilt kun je meedoen aan de verloting van tien cadeaubonnen. De inbreng van alle Dordtenaren gebruikt de gemeente bij de vernieuwing van het sportbeleid in Dordrecht.

Na de zomer
Ben je benieuwd wat alle Dordtenaren vinden? De vragenlijsten zijn na de zomer van 2022 verwerkt. De resultaten zijn dan via verschillende (sociale) media en Gemeentenieuws te vinden.
Het kost u ongeveer 10 minuten en onder de deelnemers worden 10 cadeaubonnen verloot. Uw mening en inbreng gebruiken we als input voor de vernieuwing van het sportbeleid in Dordrecht.

Bij voorbaat dank voor je deelname!