Woensdag 10 november 2021 is de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Rond deze datum worden in heel Nederland mensen die langdurig en onbetaald voor een ander zorgen in het zonnetje gezet. Ook in Dordrecht.

Van alle Nederlanders is 1 op 5 mantelzorger. Deze – vaak onzichtbare – helden zetten we in de schijnwerpers om ze eens extra te verwennen. Om waardering voor hun werk te tonen. MEE Mantelzorg organiseert dit jaar voor de negende keer De Dordtse Verwenweek. Dat doen ze samen met heel veel partijen in de stad.
Lees er alles over op www.meemantelzorg.nl/gemeentes/dordrecht/.

Zeker ook jonge mantelzorgers worden niet vergeten. In de folder zijn alle activiteiten te vinden, ook die voor kinderen en jongeren.

Feestelijke High Tea bij u thuis
De Dordtse Verwenweek gaat van start met een High Tea Thuisbezorg-actie voor mantelzorgers in Dordrecht. De High Tea is voor 2 personen en wordt verzorgd door Restaurant Post. De bezorging van het lekkers is op zaterdag 6 november tussen 10.00-15.00 uur.
Aanmelden is noodzakelijk en kan voor 27 oktober 2021. Er zijn 1000 High Tea’s beschikbaar. Op is op. U moet die dag wel thuis zijn om alles in ontvangst te nemen.
Kijk op de website van MEE om aan te melden.