Samen met je collega’s uit het team Leefbaarheid en Wijkregie zet je je als wijkconciërge in voor de leefbaarheid in onze woongebouwen en buurten. Lijkt je dat wat? Er is een vacature bij Trivire en bij Woonbron.

In de kwetsbare buurt waar je aan de slag gaat, staat de leefbaarheid onder druk. Jij draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de leefbaarheid in deze buurt. Jij ziet het als een mooie uitdaging om een positief leefklimaat te bevorderen.

Jij bent de schakel tussen de bewoners van het gebied en de verschillende partners. Je staat er nooit alleen voor. Samen zorg je voor meer buurtbetrokkenheid om zo een cultuuromslag in de wijk te bereiken. Dit doe je onder andere door zelfbeheer en participatie aan te moedigen.

Op de foto boven zie je een huurder van Trivire die meedoet aan de opruimdag in Sterrenburg. Wijk voor Wijk komt zo langs met de bakfiets om het afval op te halen. Bewoners, Trivre, gemeente, HVC, Wijk voor Wijk, Buurtwerk en anderen werkten mee aan deze opruimdag.

Meer weten?
Kijk op www.trivire.nl/werken. Daar vind je alle vacatures van Trivire.