Het Stadspark Dordrecht komt eraan, zo laat de gemeente weten op haar Facebookpagina. Ook het Sterrenburgpark en sportpark Schenkeldijk worden daar onderdeel van. Heb jij nog leuke ideeën of wensen voor dat enorme grote nieuwe park?

“Heb jij ideeën of wensen? Laat het ons weten!” Dat is de oproep van de gemeente. “We gaan het gebied rondom Dordwijk omvormen tot één groot stadspark.”
Dat loopt straks van de Nieuwe Dordtse Biesbosch tot aan het Wantij. Een dus, waar elke Dordtenaar graag en vaak komt om te recreëren, wandelen, sporten en anderen te ontmoeten. Met het nieuwe park ontstaat veel ruimte voor de natuur en voor oplossingen voor klimaatuitdagingen. Lees meer op https://groenblauwdordrecht.nl/projecten/dordwijkzone-wordt-stadspark-xxl/.

Meedoen? Laat weten wat jij vindt
Tot en met 15 november kun je een wens of idee ophangen in de wensboom. Dit kan in de hal van het Stadskantoor, aan de Spuiboulevard 300. Of geef jouw wensenlijstje digitaal door via de website van groenblauwe stad, op https://groenblauwdordrecht.nl/wensboom-stadspark-dordrecht/.

<klik op de afbeeldingen voor een groter formaat>