We komen allemaal geld tekort. Wat nu als dat stress geeft? Hoe kun je rondkomen? Luister mee. Praat mee. Je bent welkom bij de bijeenkomst op dinsdag 18 oktober 2022, van 10.00 tot 13.00 uur. Er is ook een lunch voor je (en die is gratis).

Door de inflatie en door de hoge gasprijzen hebben steeds meer mensen aan het einde van de maand een probleem om eten te kopen, de rekeningen te betalen. In de bijeenkomst krijg je informatie over wat je kunt doen om dat probleem aan te pakken. Wie kan zorgen voor hulp en ondersteuning. Je weet dan waar je mogelijk ook nog recht op hebt.

Bovendien zijn er twee specialisten die ingaan op het probleem van stress. Wat doet het met je als je niet meer rond kunt komen? Hoe kun je die stress verminderen?
Ook gaan we in gesprek met iemand die ervaring heeft met leven in armoede. Wat is haar
advies?

Je bent welkom op op dinsdag 18 oktober 2022, van 10.00 tot 13.00 uur, in Cultureel Centrum Sterrenburg, Dalmeyerplein 10.

Ben je erbij? Laat het even weten (ook vanwege de lunch). Je kunt een mailtje sturen naar Leonie Aarts van het Buurtwerk, leonieaarts@buurtwerkdordrecht.nl, of even met haar bellen op 06-34 62 08 31.

Gezond Rondkomen
In Sterrenburg werken organisaties samen in Gezond Rondkomen. Dat gaat over positieve gezondheid en over rond kunnen komen met je inkomen.
Helaas is het zo dat mensen met een laag inkomen vaker minder gezond zijn en ook nog eens korter leven. Met Gezond Rondkomen geven we dat aandacht, want iedereen verdient het om rond te komen met het inkomen en om gezond te leven.