MartienKantine
De eerste aflevering van MartienKantine is online! De Dordtse Dimitri Doorn is de Martien-imitator van Nederland en heeft een ontzettende leuke eerste aflevering gemaakt!

Aflevering 1 van MartienKantine

In de eerste aflevering van MartienKantine gaat onze Dordtse Martien rondvaren in de Dordtse binnenstad. Martien geeft een heerlijke rondleiding door de grachten van Dordrecht. Ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de hysterie van Martien. Deze video heeft hij in samenwerking gemaakt met Sibarone.

Martien imitatie gespeeld door Dimitri Doorn op een rondvaart in het prachtige Dordrecht in samenwerking met Sibarone.

Meer over MartienKantine

Het is nog maar pas geleden dat Dimitri Doorn met zijn instagrampagina begon met het maken van imitatie-video’s van de bekende realityster Martien Meiland. Zijn video’s werden in een snel tempo super populair en bereikte veel media-aandacht. Hier zat toekomst in! En daarom startte Dimitri met een reeks afleveringen. De eerste aflevering staat nu online. Wil jij MartienKantine volgen? Dat kan via Facebook en Instagram.

Video is ingezonden door: Dimitri Doorn

Upload zelf jouw content op Via078.nl

Ben jij dol op schrijven, fotograferen, filmen, vloggen of doe je iets anders creatiefs? Ben je actief op een sportvereniging, kun jij mooie verhalen vertellen over vroeger of wil je een verslag delen over een activiteit? Upload jouw content op via078.nl en misschien wordt jouw inzending geüpload op het platform. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Via078.nl en wil je niets van onze berichten missen? Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube!