Silver Talentshow

In de uitzending van Via Cultura op donderdag 12 maart 2020 is het thema: Dordtse talenten. Gepresenteerd door Viona Versluis en Co-host Pepijn. Aan tafel zitten Kees Koene en Jan Stroeve over de zoektocht naar het Dordtse Silver Talent. In deze podcasts vertellen de tafelgasten van Kunstmakers Dordrecht meer over de terugkomst van de Silver Talentshow in Dordrecht

De Silver Talentshow van Dordrecht

De Silver Talentshow is een talentenjacht voor alle 55-plussers van Dordrecht. De talentenshow wordt compleet gemaakt met een selectieronde, coaching, een halve finale en de echte finale. Na de finale gaan de drie winnaars op tour naar een aantal verzorgingshuizen in Dordrecht. De Silver Talentshow is een initiatief van Kunstmakers Dordrecht.

In de eerste podcast is voornamelijk Kees Koene van Kunstmakers Dordrecht aan het woord. Hij vertelt meer over de Dordtse talentenshow.

In de tweede podcast hoor je Jan Stroeve. Hoe groot is de drempel als 55-plusser om ‘alleen’ erop uit te gaan.

Ben jij de nieuwe Silver Talent van Dordrecht?

Vanwege alle omstandigheden is de Silver Talentshow verplaatst naar de tweede helft van 2020. Ben jij ouder dan 55 jaar, kun jij ontzettend mooi zingen en/of ben jij super muzikaal met een instrument? Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven via: kees@kunstmakers.com of 078-6454191.

Beluister iedere week de podcasts uit de regio

Iedere week worden er interessante gesprekken en discussies gehouden aan de gesprekstafel van Via Cultura. Wil je op de hoogte blijven van alle updates? Volg ons via Facebook en Spotify om geen enkele update en podcast te missen! Zelf een item maken in samenwerking met Via Cultura? Neem gerust contact op met onze redactie.