Jock de Aap

We hebben ontzettend goed nieuws! Jock de Aap, de bekendste aap van Dordrecht, is weer terug met nieuwe video’s. Jock is ontzettend blij dat hij weer nieuwe televisieprogramma’s mag maken. Het is alweer een tijdje geleden dat Jock voor het laatst programma’s heeft gemaakt, maar onze Dordtse aap is het nog niet verleerd!

Jock de Aap interviewt Tessa van Via Cultura

In de eerste aflevering van Jock de Aap gaat Jock op bezoek bij Via Cultura. Kennen jullie dit leuke radioprogramma al? Hij gaat in gesprek met Tessa, die op dit moment aan het afstuderen is bij Via Cultura. Ben jij ook zo benieuwd?

Op zoek met Anouk bij Jock en Dita Vogelezang

Jock heeft een nieuw vriendinnetje, namelijk Anouk. En Anouk die kan ontzettend goed toneelspelen en acteren. Nieuw dit programma is het programma onderdeel ‘Op zoek met Anouk’. In Op zoek met Anouk gaat Anouk op zoek naar leuke dingen in Dordrecht. In de eerste aflevering is Anouk heel erg nieuwsgierig geworden naar Jock zelf, want wie is Jock eigenlijk en wie zit er eigenlijk achter Jock? In deze aflevering kom je er achter!

Het nieuwe platform Via078.nl

Jock de Aap is een van de programma’s die je regelmatig gaat terug zien op dit platform wordt speciaal voor Via078.nl gemaakt door Via Cultura. Wil jij niets missen van de vorderingen van het platform of wil je geen programma missen? Volg ons dan via Facebook en abonneer op ons YouTube-kanaal! Wil je zelf content plaatsen op de website? Dan kan via deze link.