werkgeluk

Op maandag 30 maart 2020 werd vanuit de Winkel van Werkgeluk een korte uitzending van Via Cultura uitgezonden live op Facebook. In een sessie van 25 minuten vraagt presentator Gertjan Kleinpaste allerlei vragen over het ervaren geluk in je werk, nu thuiswerken de nieuwe norm is.

Over werkgeluk in crisistijd

Tanja Groenewegen is coach en trainer bij ZinZien en gaat normaliter aan de slag met werknemers om te zoeken naar hun werkgeluk. Er komen verschillende onderwerpen aanbod, zoals de ‘nieuwe’ aanpak van het werk van Tanja in crisistijd en over de creativiteit van ondernemers om het hoofd boven water te houden in deze crisistijd. Daarnaast beantwoord Tanja de vraag: “Hoe iemand zicht toch nuttig kan blijven voelen, als het werk op dit moment stil staat.

Op zoek naar jouw werkgeluk?

De wereld van werk mooier maken, voor iedereen. Dát is de missie van Tanja. Zij gaat samen met jou gericht aan de slag voor de gewenste verandering. Ga voor meer informatie naar de website van ZinZien.

Upload zelf jouw content op Via078.nl

Ben jij dol op schrijven, fotograferen, filmen, vloggen of doe je iets anders creatiefs? Ben je actief op een sportvereniging, kun jij mooie verhalen vertellen over vroeger of wil je een verslag delen over een activiteit? Upload jouw content op via078.nl en misschien wordt jouw inzending geüpload op het platform. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Via078.nl en wil je niets van onze berichten missen? Volg ons op Facebook, InstagramTwitter en YouTube!