project Herstart

Vanuit het merwesteinpark gaat Gertjan Kleinpaste in gesprek met Diana Mast. Diana Mast is dakloos en kampt met de vooroordelen en het negatieve imago van daklozen in de maatschappij. Diana is gestart bij project Herstart.

Diana Mast vertelt over project Herstart

Diana Mast is 58 jaar oud en woont in een opvang-/herstart instelling van het Leger des Heils. Diana wilt graag haar leven weer gaat opstarten. Na het overlijden van de partner van Diana is zij compleet in gestort en vervolgens dakloos geraakt. In dit interview vertelt Diana haar verhaal over het dakloos zijn en de opvanglocatie.

https://www.youtube.com/watch?v=niPHCKGWJEY&t

Over Herstart

Bij Herstart krijgen cliƫnten 24 uur per dag begeleiding. Cliƫnten krijgen een kamer en de basisbenodigdheden. Herstart helpt daklozen bij de inschrijving in de gemeentelijke basisadministratie, het aanvragen van een uitkering of het vinden van een baan/dagbesteding. Herstart sluit aan bij wat de cliƫnt nodig heeft. Meer lezen over project Herstart? Dat kan via de website van het Leger des Heils.

Upload zelf jouw content op Via078.nl

Ben jij dol op schrijven, fotograferen, filmen, vloggen of doe je iets anders creatiefs? Ben je actief op een sportvereniging, kun jij mooie verhalen vertellen over vroeger of wil je een verslag delen over een activiteit?Ā Upload jouw contentĀ op via078.nl en misschien wordt jouw inzending geĆ¼pload op het platform. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Via078.nl en wil je niets van onze berichten missen? Volg ons opĀ Facebook,Ā Instagram,Ā TwitterĀ enĀ YouTube!