Dordrecht

Iedere week wordt op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur de radio-uitzending live opgenomen op een populaire hotspot in Dordrecht. In de uitzending van Via Cultura op donderdag 6 februari 2020 is het thema: De Film. Gepresenteerd door Jaime Quant & Anna Alka Goos. In deze podcast gaat het over de oscarnominaties van 2020 en is Nelleke Smits aan het woord over CineDordt, het oscargala van Dordrecht.

Iedere week zitten er weer interessante gasten aan de gesprekstafel van Via Cultura. In de uitzending van donderdag 6 februari 2020 zitten aan tafel: Nelleke Smits (CineDordt), Dan Bekker (filmmaker bij Cine67), Hanny de Jong (filmclub The Movies) en filmmakers Zenith Schmitz en Evelien Jansen live vanuit Cinema The Movies in Dordrecht. 

Over de Oscarnominaties en CineDordt, het Oscargala van Dordrecht

In deze podcast gaat het over de oscarnominaties van 2020 en is Nelleke Smits aan het woord over CineDordt, het oscargala van Dordrecht. Welke Oscarnominatie heeft indruk gemaakt op de tafelgasten?

De Rotaryclub Johan de Witt Ter Merwe organiseert jaarlijks CineDordt om geld in te zamelen voor een goed doel binnen de regio. Dit jaar vond het Oscargala plaats op zaterdag 8 februari 2020 en zoals vanouds in filmtheater The Movies te Dordrecht. Lees meer over dit jaarlijkse event op de website van CineDordt.

Beluister iedere week jouw podcasts uit de regio

Iedere week worden er interessante gesprekken en discussies gehouden aan de gesprekstafel van Via Cultura. Wil je op de hoogte blijven van alle updates? Volg ons via Facebook en Spotify om geen enkele update en podcast te missen! Zelf een item maken in samenwerking met Via Cultura? Neem gerust contact op met onze redactie.

Beeld: ViaCultura