Filmclub The Movies Dordrecht

Iedere week wordt op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur de radio-uitzending live opgenomen op een populaire hotspot in Dordrecht. In de uitzending van Via Cultura op donderdag 6 februari 2020 is het thema: De Film. Gepresenteerd door Jaime Quant & Anna Alka Goos. In deze podcast is Hanny de Jong aan het woord en vertelt ze over Filmclub The Movies.

Iedere week zitten er weer interessante gasten aan de gesprekstafel van Via Cultura. In de uitzending van donderdag 6 februari 2020 zitten aan tafel: Nelleke Smits van CineDordt, Dan Bekker, Filmmaker bij , Hanny de Jong van Filmclub The Movies en filmmakers Zenith Schmitz en Evelien Jansen live vanuit Cinema The Movies in Dordrecht.

Filmclub The Movies Dordrecht

FilmClub The Movies Dordrecht organiseert zes tot zeven keer per jaar een bijzondere filmavond. Ruim 200 leden krijgen de gelegenheid op een maandagavond een voorpremière te zien uit een rijk aanbod aan kwaliteitsfilms met een cultureel karakter. Meer info? Bekijk de website van Cinema The Movies.

Beluister iedere week jouw podcasts uit de regio

Iedere week worden er interessante gesprekken en discussies gehouden aan de gesprekstafel van Via Cultura. Wil je op de hoogte blijven van alle updates? Volg ons via Facebook en Spotify om geen enkele update en podcast te missen! Zelf een item maken in samenwerking met Via Cultura? Neem gerust contact op met onze redactie.

Beeld: ViaCultura