In Zoetermeer wist DVO maar liefst 12 medailles te scoren. Vanwege het toenemende aantal springers in Nederland is er sinds januari 2017 een vijfde regio voor het trampolinespringen ontstaan, namelijk Zuid-Holland. Foto: DVO.

DORDRECHT. DVO wist zich in Zoetermeer goed staande te houden hetgeen wel blijkt uit het grote aantal podiumplaatsen in zowel de C-, D- als E-categorie, individueel en synchroon. Goud was er voor Björn Christiaans, Carly van Pietersom, Thomas Dee en Demelza Moreauw. Zilver voor Nicole Bouwmeester, Roos van der Sluijs en Alexei Tito. Divinia Moreauw wist nog een bronzen medaille te veroveren. Carly behaalde ook een bronzen medaille in het synchroonspringen, samen met partner Michelle de Vogel. Zilver was er voor het synchroonduo Lara van der Graaf en Britt Christiaans. De 12 overige DVO-springers hebben nog kans zich te revancheren bij de volgende twee plaatsingswedstrijden in Goes en Dordrecht. Voor de grote trampolineploeg onder leiding van trainster Ingeborg Buntsma is de laatste wedstrijd op 29 april a.s. een thuiswedstrijd aan de Sportboulevard in Dordrecht, waarna de bekendmaking van de NK-finalisten zal plaatsvinden.