ZWIJNDRECHT. Geuze volgde de Theaterhavo in Rotterdam. Daarna volgde ze nog onderwijs aan het DevelsteinCollege in Zwijndrecht, het Scheepvaart- en Transport College in Rotterdam en volwassenenonderwijs in Amsterdam.

Ze speelde mee in een muziekvideo van Racoon, Happy Family (2005). Hierin had ze de rol van een dochter in een ruziënd stel.

Op haar zestiende vroeg Ronnie Flex haar om zijn vaste diskjockey te worden. Na dit drie jaar voor hem te hebben gedaan, begon ze in 2015 ook voor zichzelf te draaien. Haar debuutsingle Laten gaan (2015) met verschillende gastartiesten onder wie Flex werd meer dan 14 miljoen keer bekeken op YouTube en haalde verder de Single Top 100 en de top van de Oranje Top 30. Nu of nooit (2016) met Ruben Annink en Jonna Fraser kwam nog hoger te staan in de hitlijsten.

Haar successen behaalt ze niettemin vooral op YouTube, waar ze een van de populairste Nederlandse vlogsters is. Ze maakt onder meer vlogs over mode en make-up. In december 2016 telde haar YouTube-kanaal meer dan 250.000 abonnees. De videoclip van Laten gaan werd meer dan tien miljoen keer bekeken.