stadsdichter van dordrecht

Iedere week wordt op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur de radio-uitzending live opgenomen op een populaire hotspot in Dordrecht. In de uitzending van Via Cultura op donderdag 12 maart 2020 is het thema: Dordtse talenten. Gepresenteerd door Viona Versluis en Co-host Pepijn. Aan tafel zitten de drie genomineerde stadsdichters Kees Klok, Juno Rissema en Peter M. van der Linden en de initiatiefnemer hiervan Kitty Kruger van GroenLinks. In deze podcasts hoor je de genomineerde stadsdichters aan het woord? Wie wordt de nieuwe stadsdichter van Dordrecht?

Stadsdichter van Dordrecht 2020

In Rotterdam hebben ze al jaren een stadsdichter. Een stad als Dordrecht verdient er ook weer een, tenminste dat dacht initiatiefneemster Kitty Kruger van GroenLinks Dordrecht. Na zes jaar afwezigheid krijgt de stad weer een stadsdichter. Dordtse dichters konden meedoen tot 30 januari 2020 en uit alle inzendingen zijn drie genomineerde bekend gemaakt.

Aan tafel zitten de drie genomineerde stadsdichters: Kees Klok, Juno Rissema en Peter M. van der Linden. Live in de uitzending vertelde de genomineerden meer over hun deelname en dragen ze alle drie een gedicht voor. Je kunt de genomineerde stadsdichters van Dordrecht terugluisteren in de onderstaande podcasts! Wie wordt de nieuwe stadsdichter van Dordrecht?

Genomineerde stadsdichter van Dordrecht: Juno Rissema

Genomineerde stadsdichter: Peter M. van der Linden

Genomineerde stadsdichter: Kees Klok

Beluister iedere week jouw podcasts uit de regio

Iedere week worden er interessante gesprekken en discussies gehouden aan de gesprekstafel van Via Cultura. Wil je op de hoogte blijven van alle updates? Volg ons via Facebook en Spotify om geen enkele update en podcast te missen! Zelf een item maken in samenwerking met Via Cultura? Neem gerust contact op met onze redactie.