Roaming Lands

Iedere week wordt op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur de radio-uitzending live opgenomen op een populaire hotspot in Dordrecht. In de uitzending van Via Cultura op donderdag 6 februari 2020 is het thema: De Film. Gepresenteerd door Jaime Quant & Anna Alka Goos. In deze podcast luister je naar een live-optreden van de Roaming Lands en vertellen de tafelgasten en de band wat hun inspireert om te maken?

Iedere week zitten er weer interessante gasten aan de gesprekstafel van Via Cultura. In de uitzending van donderdag 6 februari 2020 zitten aan tafel: Nelleke Smits van CineDordt, Dan Bekker, Filmmaker bij Cine67, Hanny de Jong van Filmclub The Movies en filmmakers Zenith Schmitz en Evelien Jansen live vanuit Cinema The Movies in Dordrecht.

Meer luisteren van Roaming Lands

Roaming Lands neemt je mee op een doorreis door Amerikaanse woestijnen in de jaren 70. Met een hedendaagse blik spelen zij liedjes die recht uit het hart komen. Volg de band op Facebook en blijft op de hoogte van hun avontuur. Wil je meer live-uitzending horen? Beluister dan de onderstaande opnames!

Beluister iedere week jouw podcasts uit de regio

Iedere week worden er interessante gesprekken en discussies gehouden aan de gesprekstafel van Via Cultura. Wil je op de hoogte blijven van alle updates? Volg ons via Facebook en Spotify om geen enkele update en podcast te missen! Zelf een item maken in samenwerking met Via Cultura? Neem gerust contact op met onze redactie.