commerciële film

Iedere week wordt op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur de radio-uitzending live opgenomen op een populaire hotspot in Dordrecht. In de uitzending van Via Cultura op donderdag 6 februari 2020 is het thema: De Film. Gepresenteerd door Jaime Quant & Anna Alka Goos. In deze podcast is het onderwerp een commerciële film. Is een commerciële film nu slecht of niet? Of is die scheidingslijn kleiner geworden?

Iedere week zitten er weer interessante gasten aan de gesprekstafel van Via Cultura. In de uitzending van donderdag 6 februari 2020 zitten aan tafel: Nelleke Smits van CineDordt, Dan Bekker, Filmmaker bij Cine67, Hanny de Jong van Filmclub The Movies en filmmakers Zenith Schmitz en Evelien Jansen live vanuit Cinema The Movies in Dordrecht.

Beluister iedere week jouw podcasts uit de regio

Iedere week worden er interessante gesprekken en discussies gehouden aan de gesprekstafel van Via Cultura. Wil je op de hoogte blijven van alle updates? Volg ons via Facebook en Spotify om geen enkele update en podcast te missen! Zelf een item maken in samenwerking met Via Cultura? Neem gerust contact op met onze redactie.