Het restant van de vorige week zaterdag gestaakte competitiewedstrijd tussen Pelikaan en Papendrecht werd donderdagavond 4 mei gespeeld.

DORDRECHT/PAPENDRECHT. Pelikaan-Papendrecht werd door arbiter Schellingerhout gestaakt na een rode kaart voor de grensrechter van Pelikaan. De scheidsrechter verklaarde zich bedreigd te voelen en verliet het Pelidrome zonder het formulier te tekenen.

Er waren donderdag nog 22 minuten te gaan, met een tussenstand van 1-3. Het restant werd gespeeld met negen spelers Pelikaan en tien spelers Papendrecht.

Voetbalvereniging Pelikaan heeft in de resterende 22 minuten van de wedstrijd tegen VV Papendrecht de 1-3 achterstand, alleen maar groter zien worden. Het was aanvaller Jay Luciano die in korte tijd twee keer wist te scoren en de eindstand op 1-5 bracht. Een winst die vooral voor Papendrecht erg belangrijk is. De ploeg heeft hiermee een goede stap gezet in de poging nog aan rechtstreekse degradatie te ontkomen. Zaterdag speelt dit elftal thuis tegen het al gedegradeerde VV Alblasserdam. Pelikaan speelt diezelfde dag in Numansdorp tegen NSVV.