Het eerste nieuwe gedeelte van Winkelcentrum is open. Maar het winkelcentrum is nog niet ‘af’. In het komende jaar wordt het bestaande deel van het winkelcentrum vernieuwd, binnen en buiten. Veel winkels gaan ook nog verhuizen naar een nieuwe plek.

In dat nieuwe Winkelcentrum Sterrenburg is dan niet alleen plaats voor winkels, maar ook voor gezondheidszorg, sport en extra horeca.
De vernieuwing start binnenkort, Er komen nieuwe puien en nieuwe plafonds. Ook komt er straks smeer daglicht in het winkelcentrum. In de nieuwe versstraat vind je straks alle winkels die verse producten verkopen bij elkaar. Daar komt ook meer ruimte om gezellig even te zitten.
Alle ingangen van het winkelcentrum worden vernieuwd en moderner. De entree bij de loopbrug, tegenover de Zilveren Naald, zal komen te vervallen.

Het winkelcentrum blijft tijdens de gehele vernieuwing open en alle winkels blijven toegankelijk voor bezoekers. Wil je het nieuws over de verbouwingen volgen? Kijk dan op www.sterrenburg.nl/vernieuwt.