De aanleg van een professionele rotonde en de belijning van het nieuwe parkeerdek is (bijna) compleet. Ook wordt het oude gedeelte van het parkeerdek in fases aangepakt, zodat het parkeerdek één mooi geheel wordt. De nieuwe hellingbaan moet nog een aantal dicht dicht. Volg het nieuws op de site van het winkelcentrum.

9 mei: sluiting hellingbaan Planetenlaan
De hellingbaan krijgt een nieuwe slijtlaag. Daarom is de hellingbaan waarschijnlijk een klein weekje gesloten. De andere op- en afgang aan de Galileïaan blijft uiteraard open.

Renovatie oude parkeerdek
Nu er een compleet nieuw parkeerdek boven Jumbo Foodmarkt staat, krijgt het oude parkeerdek ook een renovatie. Om af te zijn van klapperende tegels wordt er een klinkerbestrating aangelegd.

De fases van de aanpak zijn zo, dat de werkzaamheden een rondje maken op het oude parkeerdek. De werkzaamheden startten bij de nieuwe rotonde en verschuiven zich met de verkeersrichting mee naar de hellingbaan aan de Galileilaan.
Vervolgens gaan ze weer terug met de verkeersrichting mee naar de rotonde.

Voor elke fase wordt er een rijstrook aangelegd over de oude parkeerplaatsen, zodat de doorstroom van auto’s over het hele parkeerdek mogelijk blijft. Dit betekent wel dat er tijdelijk minder parkeerplaatsen zijn.

Volg het nieuws over de vernieuwing van het winkelcentrum op www.sterrenburg.nl/vernieuwt.