Aafje heeft een gratis verpleegkundig spreekuur in Cultureel Centrum Sterrenburg. Iedereen die vragen heeft heeft over de gezondheid of over zorg krijgen, is welkom. Ook een kleine test, zoals bloeddruk meten, is mogelijk. Het spreekuur is er elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur.

De wijkverpleegkundige van Aafje beantwoordt tijdens het gezondheidsspreekuur graag al je vragen over zorg en gezondheid. Bovendien kunnen ze dus enkele kleine gezondheidstesten doen: bijvoorbeeld meten van bloeddruk en de bloedsuikerwaarde.

Je krijgt tijdens dit preventieve spreekuur ook inzicht in je levensstijl. Dan zijn er tips over wat je zelf kunt doen voor een goede gezondheid. Soms maakt een eenvoudige aanpassing in wat je eet en drinkt al een verschil.

Afspraak niet nodig
Ook jij bent van harte welkom om langs te komen. Stel je vragen aan de wijkverpleegkundige. Of laat zo’n gratis meting uitvoeren. Een afspraak maken is niet nodig.
Je vindt het Cultureel Centrum Sterrenburg op het Dalmeyerplein in Sterrenburg (vlak bij het winkelcentrum, tegenover Het Sterrenwiel).
Meer over Aafje is te vinden op hun website.