Deze zomer is het feest in Dordrecht, dus ook bij ToBe. Op dinsdag 20 en woensdag 21 juli organiseert ToBe het Energy Festival aan de Energiekade tijdens de Dordtse Feesten. Met een groot schip in het water als podium en een enorme tribune kunnen er per optreden ruim 200 gasten (zittend) genieten van muziek en dans.

Op dinsdag, de eerste dag van het festival, staan de muzikanten van ToBe op het podium. Brassband Young Iconic en Orkest Moesika treden die dag op en ook maar liefst tien bands van ToBe Popschool. Een kaartje voor één van deze optredens kost 3 euro per persoon. Ook is de OMG coverband te gast deze dag. Een kaartje voor dit optreden kost 5 euro. Kijk voor het volledige programma en kaartverkoop op tobe.nl/agenda.

Afsluiting seizoen
Woensdag staat helemaal in het teken van het ToBe Dansfestival, waar meer dan 200 dansers van ToBe tussen de 4 en 18 jaar aan eigen fans laten zien wat ze het afgelopen seizoen geleerd hebben. ‘We zijn ontzettend blij dat we eindelijk weer een festival mogen organiseren voor onze muziek- en danscursisten. Zij kunnen dit seizoen nu alsnog op een feestelijke manier afsluiten’, aldus Roxanne van der Slot van ToBe Projectbureau.

Het Energy Festival is onderdeel van de Dordtse Feesten. Gemeente Dordrecht maakt het mogelijk om onze evenementen in de buitenlucht corona proof te organiseren.