Riet Duykers in gesprek met Gertjan Kleinpaste. Foto: Via Cultura

Gertjan Kleinpaste in gesprek met Riet Duykers van Platform tegen Armoede over 17 oktober Wereldarmoededag. Een belangrijke dag om aandacht op te roepen voor de vele mensen die dag in dag uit strijden tegen armoede. In samenwerking met Gemeente DordrechtSamen DordtBuurtwerk DordrechtVia Cultura en Kunstmin wordt op deze dag een gezellig, muzikaal, informatief en inspirerend programma samengesteld.

WONEN! JE HUIS = JE THUIS. Steeds meer mensen hebben moeite met het vinden van een woning. Sommige mensen hebben een baan, maar zijn toch dakloos. Daar willen we iets tegen doen. Veel mensen hebben zorgen over lasten, of ze wel een woning kunnen krijgen, over energie/huur lasten en over schoon en veilig wonen.

Het is een programma voor en door bewoners. Tipje van de sluier: Marjolein Meijers doet de presentatie, Dordtse Diamanten komen optreden… en nog veel meer.

Tijden
18:00 uur Inloop met koffie/thee en een broodje
19.00 uur start programma Grote Zaal
21.00 uur einde

Dit gratis programma kan snel worden volgeboekt. Je mag maximaal 4 personen via deze AANMELDLINK. Wil jij met meer personen komen? Stuur dan een mail naar info@platformtegenarmoede.nl

Geniet van een avond voor jong & oud en arm & rijk. Voor iedereen!

KIJK HIER DE UITZENDING (via digitale TV, laptop/tablet, smartphone)