Bedrijven die lokaal de krachten bundelen, dat is waar het bij WeDo om gaat. Het is dé plek voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe relaties of bijvoorbeeld informatie over subsidies en regelingen. “WeDo is het platform waarmee je je voordeel kunt doen”, zo is er te lezen.

“Met het WeDo platform verbinden we ondernemend Dordrecht.” Alle ondernemers in Dordrecht zijn er dus welkom. Je bedrijfsnaam toevoegen en vertellen waar je goed in bent is eenvoudig. Inmiddels zijn er meer dan tweehonderd bedrijven te vinden.
Op de site vind je niet alleen al die Dordtse bedrijven. Er is ook alle ruimte voor het plaatsen van opdrachten of het zoeken van de juiste ondernemer om jouw opdracht uit te voeren.
Verder is er een kennisbank. Daar is ook de link is te vinden naar het loket van de gemeente Dordrecht en een overzicht van alle clubs waarin ondernemers zich hebben verenigd: van ondernemers- of winkeliersvereniging tot businessclub. Verder vind je er de antwoorden op veel vragen waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

Meer weten?
Neem zeker eens een kijkje op wedo.nl en voeg ook jouw onderneming toe. Ieder bedrijf dat staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel is welkom.