Een levendig zomers tintje op het eiland van Dordrecht, vol activiteiten. Wie wil dat niet? INZET078!, (vrijwilligers)organisaties en Buurtwerk Dordrecht stellen een leuk en gevarieerd zomerprogramma voor jong en oud samen. Help jij mee? Organiseer je al een activiteit, maar kun je wel wat ondersteuning gebruiken? INZET078! helpt je.

Heb je een leuk idee of ben je al bezig met organiseren van extra activiteiten? Meld het bij INZET078! en doe mee met de Dordtse Zomeractie. We maken een activiteitenkalender op onze website, posten op social media en we vragen lokale media om er bekendheid aan te geven en er mini-reportages van te maken.

Wat levert het op? Extra zichtbaarheid voor je organisatie en een mooie kans om vrijwilligers enthousiast te maken. Lees meer over de activiteiten van INZET078! in hun nieuwsbrief (zie ook de foto hierboven).

Budget en vrijwilligers
INZET078! wijst graag op de mogelijkheid om de gemeente om ondersteuning te vragen. Bijvoorbeeld door een Wijkwens in te dienen. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente. INZET078! kan helpen bij de aanvraag.
Ook als je vrijwilligers te kort komt, helpen ze bij het werven van extra handjes. Mail naar info@inzet078.nl of bel (078) 206 30 02.

Samen maken we Dordrecht mooier.