Speelbos de Elzen bij de Viersprong is flink opgeknapt, Onlangs was de feestelijke opening door kinderburgemeester Lucas van Dijk, Sandra den Adel (Staatsbosbeheer) en wethouder Marco Stam.

Kinderen van COKD kinderopvang en andere (sportieve) gebruikers van het gebied waren daar bij. Na de officiële opening kon er samen met boswachter Angela Knook een wandeling gemaakt worden.
Er was voor iedereen een lekker stuk taart of een raketje. De kinderen hebben de hele middag nog heerlijk gespeeld (en zijn goed vies geworden).

Nieuwe Dordtse Biesbosch
Het speelbos bestaat al even, maar is nu opgeknapt, Dat was onderdeel van een veel groter plan, namelijk dat voor de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Bij de Viersprong vind je nu een waterpomp, bruggetjes, klimplekken, speelbuizen en verschillende picknickplekken. Ook komt er nog een nieuwe steiger. Er zijn dus veel mogelijkheden om lekker te spelen, te bewegen.

Biggetjespark – Sterrenburgpark
Kinderen uit Sterrenburg kunnen natuurlijk elke terecht in het Biggetjespark. Dat is de waterrijke, natuurlijke speelplek in het Sterrenburgpark. Maar het is zeker de moeite waard om ook eens lekker een dagje naar de Nieuwe Dordtse Biesbosch te gaan en te gaan spelen bij de Viersprong.