Op diverse dagen kun je lekker aan de slag met bewegen in het Sterrenburgpark. Bijvoorbeeld bij de activiteit met boksen en bootcamp. De eerste drie keer heb je gemist, maar je bent nog welkom op vrijdag 13 augustus, 20 augustus en 27 augustus van 18.00 tot 19.30 uur in het Sterrenburgpark op het basketbalveldje. Maar er is nog veel meer sport in de stad.

Onder leiding van Stokholm-gym en professioneel bokstrainer Nassr Elsahli kun je deelnemen aan een Bootcamp en een Boksclinic. Lekker fit worden en plezier maken met elkaar tijdens deze topactiviteiten. Zorg dat je erbij bent.

Aanmelden Voor deze activiteit hoef je je niet aan te melden. Wel vragen we je om tijdens de activiteit jezelf aan te melden bij de Dordt Sportcoach. Deze is aanwezig en te herkennen aan een geel T-shirt van de Summergames.

<op de foto een bokstraining vorig jaar in het Sterrenburgpark>

Slecht weer?
Mocht de activiteit, door bijvoorbeeld slecht weer, niet doorgaan, dan zal dit via de socials van Dordt Sport gecommuniceerd worden. Dit zal uiterlijk 4 uur voor de activiteit bekend zijn. Mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking kunnen hieraan deelnemen.

Waar kan ik nog meer aan meedoen?
Op de site van DordtSport kun je zien wat er nog meer te doen is bij de Summergames. Er is iets voor alle leeftijden.