Minder gas verbruiken en energiezuinig wonen? Dat is goed voor het milieu en scheelt energiekosten. Is een hybride warmtepomp interessant? Nu al? In de toekomst wordt het gebruik daarvan standaard. Maar waarom wachten? Het Energieloket Dordrecht houdt een informatieavond en wil samen inkopen.

Op woensdag 8 juni om 19.30 uur is er een online informatieavond. Tijdens die live uitzending op internet krijg je informatie.
Hoe werkt een hybride warmtepomp? Is mijn woning geschikt voor een hybride warmtepomp?
Welke subsidies en leningen zijn er? Hoe werkt de inkoopactie?

Past een hybride warmtepomp in mijn woning?
Het Energieloket geeft gratis, onafhankelijke informatie over de hybride warmtepomp. De gemeente betaalt voor het advies van de technische specialisten van het Regionaal Energieloket.
Idee is on samen in te kopen. Gezocht wordt naar een scherpe prijs dankzij groepsvoordeel, bij een betrouwbare installateur. Iedereen krijgt een offerte op maat.

Veel meer informatie
Op de site van het Energieloket is veel meer informatie te vinden. Je kunt ook altijd even bellen met iemand van het Energieloket.
Na de informatieavond op 8 juni kan iedereen die mee wil doen zich op die website aanmelden voor de collectieve actie. Die loopt tot en met 15 juli.