Calisthenics Project Sterrenburgpark viert feest. Tien jaar geleden werd deze plek officieel geopend. Daarom zijn er op 30 oktober allerlei leuke calisthenics-activiteiten. Jong en oud is welkom tussen 13.00 – 17.00 uur in het Sterrenburgpark.

Iedereen die wil kan meedoen met de battles en challenges. Daarmee zijn ook leuke prijzen te winnen. Maar je kunt ook gewoon lekker komen kijken en luisteren naar de spectaculaire demo’s en het inspirerende verhaal van Calisthenics Project. Initiatiefnemer Jason Bonam uit Sterrenburg verzorgt de viering van het jubileum.

Bar Hang Battle
Die dag zal de 10 jarige Amy uit Rotterdam haar ‘hang’ record van 13.22 minuten proberen te verbreken. Jason heeft er alle vertrouwen in dat het Amy zal lukken. Het gemak waarmee Amy aan de bars hangt is ongelofelijk. Zij  ontdekte haar talent per toeval in augustus toen ze voor het eerst meedeed met de Bar Hang. Ze is waarschijnlijk het enige meisje in Nederland dat dat zo lang kan.

Trots
Jason Bonam is erg trots op de introductie van Calisthenics in Nederland. Hij startte in Dordrecht en de landelijke promotie bracht een ware golf van sportieve calisthenics-activiteiten in het hele land op gang. Nu zijn er in ons land meer dan 200 calisthenics-faciliteiten gerealiseerd, geïnspireerd door het voorbeeld van Calisthenics Project Sterrenburgpark.

Gezond
Calisthenics laat veel mensen sporten en bewegen, van jong tot oud. Ze dragen bij aan een gezondere leefstijl.
Wil jij het ook eens proberen? Kom zeker langs.
Je kunt je ook al aanmelden voor de battles. Stuur een mail naar calisthenicsprojectnl@gmail.com. Meedoen is gratis.
– Bar Hang Battle voor 6 tot 15 jaar
– Push up Battle voor iedereen vanaf 16 jaar

Programma 30 oktober 2022
12.30: Inloop
13.00: Start event / welkom
14.00: Bar Hang Battle
15.00: Push up Battle
16.00: Bar Jam
16.45: Fotomoment
17.00: Einde event