Woonzorgcentrum Dubbelmonde gehuld in kerstsfeer

Woonzorgcentrum Dubbelmonde is omgetoverd tot kersthuis. Zowel in de achter- als in de voortuin staan verlichte kerstbomen. Zo kunnen alle bewoners vanuit hun kamer genieten van de kerstsfeer. Voor het echte kerstgevoel is er in de voortuin ook een arrenslee met kerstman geplaatst. Daarnaast hangen er langs elke verdieping lichtsnoeren. Hierdoor is de kerstsfeer van het woonzorgcentrum ook goed vanaf de straat te bewonderen. Op 16 en 17 december krijgen de bewoners die dit willen een ‘lichtjestoer’ waarna een heerlijke kop erwtensoep of warme chocolademelk gereed staat om weer op te warmen.

Over PZC Dordrecht
Ruim 830 medewerkers bieden in Dordrecht zorg- en dienstverlening in onze woonzorgcentra, in de revalidatie en bij de mensen thuis. Zorg leveren we samen. De rode draad hierin is zinvol leven. Wij stimuleren mensen zich te richten op wat van waarde is in hun leven. Dat vind je terug in onze kernwaarden persoonlijk, zingevend en creatief.
Onze medewerkers en vrijwilligers ondersteunen de cliënten met hart en ziel. Respectvol en professioneel. Met oog voor eigen regie en zelfstandigheid van de zorgvrager. Zorg en dienstverlening vanuit de menselijke maat. Dát is wat wij bieden.