Vind je het leuk om regelmatig met een groep een uurtje langs een groene route te  wandelen? Doe dan mee met Gezond Natuur Wandelen en het Tuinhuis. Elke week, het hele jaar door, is er een wandeling van een uur door de prachtige natuur van Sterrenburg. De route kan variëren en de wandeling gaat altijd door.

De start is op een vaste plaats en tijd, bij Het Tuinhuis, op vrijdagmiddag om 13.00 uur (Het Tuinhuis staat in het Sterrenburgpark, De Jagerweg 1a).
Er start dan een wandelgroep met een gangbaar tempo van 4 tot 5 km per uur en een wandelgroep met een wat rustiger tempo van 2 tot 3 km per uur.

Vrijwilligers begeleiden de groep en vertellen onderweg iets over de natuur. De  wandelingen zijn vooral bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen. Iedereen die het leuk vindt om met een groep in een rustig tempo te wandelen is welkom.
Meewandelen is gratis en je hoeft je niet van tevoren op te geven. Na afloop is er koffie en
thee bij Het Tuinhuis (voor eigen rekening).

Vrijwillige wandelbegeleiders gezocht
Extra vrijwillige wandelbegeleiders zijn van harte welkom. Een uurtje begeleiden per maand zou al heel mooi zijn. Alle vrijwilligers krijgen een korte natuurbelevingscursus, een wandelbegeleiderscursus en EHBO-cursus aangeboden in het voorjaar van 2022.
Heb je belangstelling? Of wil je meer weten over het wandelen?
Neem dan contact met op met Ilse van Donkelaar, buurtvereniging@tuinvansterrenburg.nl.

Wandel gezellig mee, het is gezond
en u steekt ook nog wat op van de natuur.