screenshot Irma van Milt

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Het Alzheimer Café biedt informatie en steun en werkt aan meer openheid over dementie.

Bijeenkomsten voor iedereen die met dementie te maken heeft, elke 3e maandag van de maand. De Alzheimer Nederland Afdeling Dordrecht e.o. Alblasserwaard en Vijfheerenlanden organiseert op maandagavond 20 juni een nieuw Alzheimer Café in samenwerking met het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a, 3319 GB in Dordrecht, telefoonnummer 078 622 00 00. De zaal, ‘t Trefpunt, gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 en eindigt ca. 21.30 uur. De toegang is gratis en voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.

De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, infomateriaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen. Voor informatie, voorlichting, lezingen of aanmelden als vrijwilliger is uw contactpersoon Irma van Milt-Bethlehem, Alzheimer Nederland Afdeling Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. U kunt haar bereiken via 078 618 02 89 of via e-mail miltbeth@hetnet.nl. Vragen over dementie? Bel voor vragen over dementie de gratis Alzheimertelefoon 0800-5088, zeven dagen per week bereikbaar van 9.00 uur tot 23.00 uur en kijk op www.alzheimer-nederland.nl en/of http://www.dementie.nl.