Voorlezen maakt jouw leven en dat van de kinderen en ouderen om je heen zó veel leuker. Doe méér met voorlezen. Ilse van Donkelaar houdt bijna een decennia lang voorleesfeestjes in Dordrecht.

ONTDEK DE MAGIE VAN VOORLEZEN

De voorleesmarkt is voor iedereen die meer wil voorlezen of méér uit voorlezen wil halen. Ben je professional of vrijwilliger die werkt met of ouder is van kinderen van 0 tot 12 jaar? Kom naar onze gratis VOORLEESMARKT voor:

* inspiratie & informatie
* lezingen & workshops
* voorleesoptredens
* netwerken met een drankje en iets lekkers

Er zijn kramen met tal van boeken en ideeën voor verwerking. Ook is er een informatiekraam waar je flyers en brochures kunt vinden over voorlezen, zoals: voorlezen en meertaligheid, voorlezen en gebaren. Voor nog meer inspiratie en boeken kan je terecht bij de boekenkraam van kinderboekwinkel De Giraf.

Een greep uit het programma: 

Hannah De Mulder (Universiteit Leiden): meertaligheid en voorlezen
Enne Koens (kinderboekenschrijver): vertelt over haar werk en daagt uit om nog mooier voor te lezen
Elseline Knuttel: workshop theaterlezen
* Josée Hermans (Stichting Voorlezen): workshop voorlezen met gebaren
* Ilse van Donkelaar (Stichting Voorlezen): workshop spiegels en ramen (over het belang van herkenning en verkenning in kinderboeken voor alle kinderen met tips voor jouw inclusieve boekenkast)

De voorleesmarkt is georganiseerd door Stichting Voorlezen in samenwerking met de Bibliotheek Aanzet en SDK-kinderopvang

Schrijf je in voor 10 november 2023 via QR Code

 

11 NOVEMBER VAN 10 TOT 14 uur

IN HET FIDUS MUZIEKCENTRUM
ENTREE IS GRATIS

 

KIJK HIER HET FILMPJE (via digitale TV, tablet/ laptop, smartphone)