Edjo Frank in gesprek met presentator Gertjan Kleinpaste

Schrijver Edjo Frank woont sinds 1976 in Dordrecht, is zoon van joodse ouders die via onderduik en deelname aan het verzet WOII overleefden, en studeerde economie en sociologie en volgde leiderschapsopleidingen. Hij werkte als beleidsadviseur en manager bij de overheid en in eigen onderneming. Publiceert verhalen, gedichten. In 2018 verscheen zijn eerste spannende roman Een Joodse Erfenis.

Een dode vrouw bij een spoorwegovergang. Een wanhopige man verstrikt tussen linkse radicalen en rechtse extremisten. Een geheime groep leiders in Nederland neemt een schokkend besluit.

Leeuw & zwaard – spannende roman Leeuw & zwaard Hardnekkige overtuigingen, complotdenkers, gemarginaliseerde groepen. De democratische rechtstaat rond het millennium lijkt machteloos. De hoofdrolspelers in deze huiveringwekkende roman worden geconfronteerd met ongekend geweld. En toch wenkt er liefde. Verbaasd kijkt hij naar zijn handen, die zitten onder het bloed. Hij voelt brandende pijn in zijn buik. Er zit een gapend gat in zijn natte hemd dat donkerrood is van het bloed. Dat gat zit er ook in zijn buik. Hij kan zo in het binnenste van zijn lichaam kijken!

Gertjan Kleinpaste met het interview met Edjo Frank over zijn nieuwste boek ‘Leeuw en Zwaard’

KIJK HIER HET FILMPJE (via digitale TV, tablet/laptop, smartphone)