De talkshow van 24 november staat volledig in het teken van de presentatie van het nieuwe boek van Bert Blase: De burger is niet gek.

Presentator en gastheer Bert Blase ontvangt drie pioniers op het gebied van democratische vernieuwing: Fred Loos vanuit Zwijndrecht, Joke van de Graaf vanuit Molenlanden en Mirko Gerrits (20 jaar!) uit Zandvoort. Zij spreken met elkaar en het publiek over de kansen om onze democratie van de broodnodige zuurstof te voorzien. Als dit niet gebeurt, zo betoogt Bert Blase in zijn boek, dan loopt het systeem vast en stevenen we af op een harde botsing. Of kunnen we dit voorkomen?

Impressie van de uitzending in de bovenzaal van Dordts Genoegen, Voorstraat 256, 3311 ET Dordrecht. Zie de volledige opnames in hiernavolgende video’s.

Via Cultura is bekend om haar wekelijkse talkshow op hotspots in de binnenstad van Dordrecht, crossmediale interactieve livestream radio- en televisieproducties, videofilms, podcasts, vlogs, Via078.nl, en werkt samen met drie omroepen in de Drechtsteden te weten RTV Papendrecht / ATOS RTV / RTV Dordrecht.

VIDEO uur 1 (stream naar smart-tv)

VIDEO UUR 2 (stream naar smart-tv)