Foto: FC Dordrecht

DORDRECHT. Gérard de Nooijer, trainer van FC Dordrecht, riep na het duel tegen De Graafschap zijn wens uit om de ploeg te versterken. Zo vertelde hij tegen RTV Rijnmond. De ploeg mist de komende periode vijf basisspelers, namelijk de geblesseerde spelers Erol Alkan, Jafar Arias en Sai van Wermeskerken, maar ook de geschorste Joey Godee en Mawouna Amevor.

Gérard de Nooijer kondigde aan dat hij met het bestuur gaat praten om nieuwe spelers toe te voegen aan de selectie. Volgens hem is de selectie op dit moment niet breed genoeg en is het ‘één-voor-twaalf’. Verder vertelde de Zeeuwse oefenmeester aan RTV Rijnmond dat hij het niet kan maken om de jonge jongens voor ‘de leeuwen’ te gooien. De trainer vindt verder dat de technische staf én de selectie niet moeten worden afgerekend om het feit dat er weinig financiële mogelijkheden zijn bij de club.

Tot slot riep de Nooijer de geldschieters van de club op om met geld te komen om daarmee de, volgens hem, benodigde twee á drie versterkingen binnen te halen. Mocht hiervoor geen geld beschikbaar zijn, dan kan het de consequentie zijn dat de club het heel zwaar gaat krijgen, aldus de 47-jarige de Nooijer.