Met trots vertelt Carlo de Wijs aan host Davíd Ariza Lora over de première van de documentaire ‘My Dream Machine’. De docu duurt ca. 40 minuten. My Dream Machine vertelt over de passie voor innovatie, het ondernemen en benodigd doorzettingsvermogen en is op inspirerende wijze vastgelegd door de getalenteerde jonge filmmaker Bas Keizer.

“De documentaire belicht niet alleen het concept van de ‘Dream Machine’, mijn Modulaire Hammond B3, maar ook de persoonlijke toewijding en creatieve visie achter deze intense ontdekkingsreis. Hiermee inspireert het verhaal om ook jouw dromen na te jagen en de mindset te ontwikkelen grenzen te verleggen”, vertelt De Wijs enthousiast. Sonic Dimension, een nieuw project Met de lancering van de documentaire ‘My Dream Machine’ kondigen we ook de start aan van ons nieuwe project, Sonic Dimension. Samen met drummer Jordi Geuens en visueel kunstenaar Job van Nuenen bouwen we voort op de fundamenten van het New Hammond Sound Project. De album release van ‘Sonic Dimension One’ is op vrijdag 7 september 2024, 20.30u op het fijne podium Bibelot, onderdeel van het Energiehuis. Hierbij de inschrijflink voor de pre-sale tickets met ‘early-bird’ korting (geldig tot 20 mei).

“‘Sonic Dimension One’ is ontstaan tijdens de uitdagende tijden van de Coronapandemie en is het creatieve breinwerk van Jordi en mijzelf.” Het album wordt op 9 september 2024 gelanceerd op alle gangbare streamingplatforms. “In de verrassende samenwerking met mijn oude vriend en specialist Bert Smorenburg, is het album ook gemixt in Dolby Atmos Sound. Deze technologie versterkt de diepte en expressie van de muzikale beleving. Het biedt een ruimtelijke luisterervaring die perfect past bij de gelaagdheid van onze muziek. Het album zal specifiek te streamen zijn op Apple Music en Tidal, die Dolby Atmos ondersteunen.”

KIJK hier de video (smart tv, smartphone, laptop of tablet)