Frank and The Club speelt voornamelijk covers uit de 70-ties en 80-ties. De band doet dat dan wel op heel eigen manier en met een eigen sound. Uitvoeringen van bekende (maar ook iets minder bekende) hits worden met veel gevoel voor passie en zeggingskracht gebracht. Van heel klein en breekbaar tot retestrak en swingend ! Het plezier spat er bij de heren vanaf. Frank and the Club brengt een programma op de planken wat bestaat uit twee sets bluesy rock en groovy funk songs.

DORDRECHT. Frank and the Club Spontane acties zijn soms leuk en heel soms echt te gek !! Afgelopen donderdag waren Xing Popcore en wij te gast bij Via Cultura (radio-programma) in de Popcentale (Dordrecht). Tussen onze aparte optredens ontstond het idee om wat samen te doen…….zonder repetitie hebben we Born to be Wild gedaan !!!!!! En dankzij Audio & Webmeister Aad was er niet alleen goed geluid maar is er ook deze clip !!! Music is the Healer……………………………………………..

Opmerkingen:

Ilse Schrier Ontzettend leuk. Ik geniet van spontane acties. Het is niet de eerste keer dat er dankzij Via Cultura mooie projecten ontstaan. (Nevyn Van Nugteren :-))

Nevyn Van Nugteren Jaaaa wat een heerlijke aflevering weer. Er was een te gekke sfeer met magische momenten. Ik geniet er echt van. Inderdaad geweldige acties. Blij mee  

Video: Aad/ Ilse Schrier/ Frank de Boer