OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DORDRECHT. De Dordtse markt is genomineerd als ‘Beste markt van Nederland 2017’. De markt dingt mee naar de prijs in de categorie Grote Markten met meer dan 50 ondernemers. Dordrecht moet het opnemen tegen de Haagse markt en de markt van Enschede.

“Ieder jaar lijkt het moeilijker te worden”, vertelt de jury. “Steeds meer goede markten nemen deel aan de verkiezing. Enerzijds om verbeterpunten in kaart te brengen, anderzijds om te laten zien wat voor fantastische markt ze hebben. En geloof ons, de finalisten zijn stuk voor stuk topmarkten.” Alle finalisten zullen in de komende periode nogmaals bezocht worden. “In de ‘tweede ronde’ zal het vooral gaan om details. De markten die nu door zijn, liggen zo dicht op elkaar.”

Uiteindelijk worden de winnaars tijdens het congres van de CVAH op dinsdag 14 maart in Preston Palace te Almelo bekend gemaakt. Het doel van de verkiezing ‘Beste markt van Nederland’ is professionalisering van de warenmarkt en het belang van de warenmarkt onder de aandacht brengen van beleidsmakers. De verkiezing wordt georganiseerd door de CVAH.